Dette er GPS klokken vår

Vi tilbyr den første GPS-klokken for voksne og barn i Norge som er vanntett (IP67)! Appen fungerer på iPhone, iPad og Android. Du kan når som helst se hvor klokken er på kartet. Vår GPS klokke har en innebygd mobiltelefon, slik at du kan ringe brukeren, og brukeren kan enkelt ringe deg.

Hvorfor velge vår GPS klokke?

Klokken er et utrolig redskap for familie og pårørende, og klokken fungerer i hele verden! Hvis din mor, far, samboer eller ditt barn er mye alene , så kjenner du sikkert på frykten for at noe skal skje din kjære. Med klokken vår, vet du hvor din kjære er og brukeren kan når som helst kontakte deg med SOS-knappen.

Vi leverer idag et av de mest avanserte produktene for mennesker. La de gamle gå sine turer – kanskje gjenopplever de sine barndom der ute i skog og mark? La din samboer gå alene på tur. Samtidig ønsker du at de skal være trygge, og bli funnet hvis noe uforutsett skjer. Svaret er klokken vår!

Batteriet varer i opptil 3 døgn per lading, og klokken tåler både regn og snø.

Tre funksjoner gir deg et enklere liv:

  •  De vet alltid hvor klokken er.
  • Brukeren av klokken kan når som helst ringe til sine pårørende med SOS-knappen.
  • Pårørende kan legge inn et trygt område på kartet (radius på maks 2 km). Hvis klokken forlater dette området, vil pårørende få en melding på mobiltelefonene sine.

Lengden på klokken og remmen er 25cm for Jotunheimen4. Flere tekniske detaljer finner du her.

Vi sender et Talkmore kontantkort i pakken. Du kan selvfølgelig velge å bruke et annet abonnement hvis du ønsker det. Alt du gjør er å bytte ut simkortet i klokken.

Klokkene kommer med noe flere funksjoner og disse er beskrevet i manualen du får med.

Vi har fått til et produkt som fungerer perfekt i Norge. Klokken er lett å bruke, og vi mener at det er det beste vi kan tilby deg og din familie på dette området. Vi leverer support på telefon, epost og epost – dessuten kan du komme innom oss på kontoret hvis du ønsker å ta en kaffe med oss.

Klokken gjør at du når som helst kan se hvor brukeren er, noe som gir deg både visshet og trygghet. Med tracking og gps-sporing over agps, gps og andre teknologier er denne klokken den beste i sin klasse.

Mann på tur med GPS klokke
Kontakt oss idag!

Scroll Up